Terra X juni afgelast - nieuwe datum in november!
Monday, 15 June 2020 14:12
Terug naar Terra X startpagina

Vanwege de corona crisis is het terra X evenement eind juni afgezegd. Gelukkig is er een vervangende datum gevonden in het weekend van 13 t/m 15 november 2020. We hopen jullie dan opnieuw, of voor het eerst, te kunnen ontvangen op de Ada's Hoeve in Ommen om ons weer geheel onder te dompelen in de vervallen wereld van Terra X
 
Onderstaand formulier is voor iedereen die eerder dit jaar een ticket voor Terra X heeft gekocht en deze wil omzetten naar de nieuwe datum, of gebruik wilt maken van één van de andere opties. De andere opties staan aangegeven op het formulier.

Puntjes van aandacht:
- Heb je meerdere tickets besteld (ook voor andere personen)? Vul dan voor iedere bestelde ticket dit formulier één keer in.

- Dit formulier is ook voor vrijwilligers die met vrijwilligerspunten of tegoed een ticket hebben besteld.

- Geld terug is ook een optie. Echter met 3 afgelaste LARP evenementen zijn dit voor ons krappe tijden. We snappen wanneer dit voor jou ook het geval is, daarom is geld terug wel een optie die je kan kiezen. We kunnen het geld niet direct terug betalen. Mocht je deze optie aanvinken nemen we contact met je op over het moment van terugbetalen.

- Alle gekochte tickets staan bij ons geadministreerd dus fraude is niet mogelijk.

Het formulier: https://forms.gle/iJXZn6jhMRAMPU3z7

Vragen kunnen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
 
Kampement aanvragen 2020
Wednesday, 27 February 2019 16:31

Kampementaanvragen voor 2020 kunnen gedaan worden via dit formulier!
 
Aankondiging nieuw dorp
Wednesday, 16 May 2018 11:29

Zoals eerder ook al aangegeven, zijn er een aantal veranderingen die komende Terra X doorgevoerd zullen worden. Bij deze kondigen we de eerste aan: vanaf dit jaar zullen we niet meer werken met losse kampementen van de Gildes, maar komen alle Gildes samen in het dorp te staan. Deze verandering komt natuurlijk niet uit het niets, en heeft een aantal redenen.

De voornaamste reden is dat we de losse kampementen als een barrière voor onderling spel zien. Door de afstand is het erg moeilijk om iets te realiseren dat zo veel mogelijk deelnemers meekrijgen, omdat zij zo verspreid over het terrein zitten. Een gecentraliseerd dorp met alle Gildes samen laat ons dit wel doen en heeft veel bijkomende voordelen. Het moedigt spel tussen de Gildes aan, vergroot de onderlinge samenwerking (of tegenwerking...) en zal hopelijk op den duur een levendig dorp als gevolg hebben!

Tevens vonden wij het voor de sfeer die wij willen creëren niet langer logisch voor de Gildes om zo los en verspreid te staan. Het Koninkrijk d'Enumatil is relatief veilig, maar het blijft de Vervallen Wereld met vele dreigingen. Deze waren afgelopen Terra al voelbaar, en zullen de komende evenementen dus ook nog meer naar voren komen. De samentrekking van de Gildes is dus IS tevens uit noodzaak voor de eigen veiligheid. De precieze indeling van het dorp en welk Gilde waar komt te staan, volgt in de aanloop naar het evenement.


Wij hopen dat er met deze wijziging een levend en sfeervol dorp ontstaat en dat de interactie tussen de Gildes groeit! Zoals altijd: als er vragen of opmerkingen zijn, horen wij die graag! Dat mag hieronder of via de mail op This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


 
Bericht van de nieuwe VL - nieuwe koers 2018
Wednesday, 16 May 2018 11:18

Met een nieuw Verhaalleiders team gaat Terra X dit jaar een 'nieuwe koers' in. Er zijn al wat stappen gezet om Terra X tot bloei te laten komen, waaronder een update van de informatie over de spelwereld en de keuze om meer nadruk op het 'vervallen' deel van de Vervallen Wereld te leggen. Nu, met een compleet nieuw VL team aan het roer, zetten we deze koers maar al te graag voort.

Wij willen graag duidelijk zijn en er open over communiceren met jullie, onze deelnemers. Immers maken wij het evenement uiteindelijk samen!

Wij hebben van onze voorgangers een prachtige spelwereld met hele interessante lijnen en motieven geërfd. De basis van Terra X, waar al zo veel mensen aan hebben gewerkt, daar geloven wij in en die blijft staan als een huis. Maar de nieuwe koers die vorig jaar is ingezet is ook extreem waardevol. Wij gaan hard ons best doen om deze koers te ontwikkelen in de kaders die vorig jaar ook al deels zijn gesteld. Bepaalde aspecten van Terra X willen wij flink ontwikkelen, verscherpen en verdiepen. Met het feit dat het team een complete verandering heeft doorgemaakt zijn er ook nieuwe inzichten en nieuwe ideeën gekomen van waaruit wij verder willen bouwen op de basis en de nieuwe koers.

Vandaar ook deze aankondiging. Welke dingen wij specifiek gaan doen en wat er allemaal gaat veranderen blijft nog eventjes een verrassing. Wat wij wel graag willen delen is een duidelijke beschrijving van onze visie op het evenement. Hierbij geven we jullie handvatten en zekerheid, waar wij vinden dat je als deelnemer recht op hebt. Wij hebben puntsgewijs de leidraad uitgewerkt van hoe Terra X zich gaat ontwikkelen. Drie punten over het evenement in zijn geheel en drie punten over de spelwereld waar het zich allemaal in afspeelt.

Aan de hand van deze 6 kernwaarden gaan wij het evenement vormen, het plot schrijven en het verhaal vertellen. Bovenal gaan we samen met jullie, onze community, een overweldigende ervaring creëren. In het bijgevoegde bestand hebben wij de punten uitgebreid beschreven en wij nodigen jullie van harte uit deze door te lezen. Als er vragen, opmerkingen, liefdesverklaringen of bedreigingen zijn over deze stap die het Terra X team gaat zetten, vragen wij jullie om deze persoonlijk met ons te delen! Communicatie vinden wij ontzettend belangrijk, zeker over iets dat voor ons zo essentieel is voor het evenement: de visie. Reacties mogen hieronder geplaatst worden, en voor uitgebreide vragen en/of feedback mag worden gemaild naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Het document met daarin deze punten staat hier en zal ook op de website verschijnen:
https://drive.google.com/file/d/1M_Kwn-s7Ld--KKjlXDKavJeIqirQxzzO/view


Bedankt voor het lezen van onze visie en tot snel!

Namens het Terra X team,
Daan en Sjoerd