Quon 8 t/m 10 mei afgelast
Thursday, 02 April 2020 14:50
Lieve Larpers,
 
We zagen de bui al hangen, maar de regen is nu toch echt neergedaald: met het oog op de maatregelen en ontwikkelingen rond het corona-virus zal Quon 31 verplaats worden naar het najaar. Om precies te zijn 9/10/11 oktober, de oorspronkelijke datum van Quon 32.
Er is overwogen om het evenement naar de zomer te plaatsen, maar dit was uiteindelijk toch niet wenselijk: het zou ons erg dicht bij de data van Terra X en Wisselwoud brengen en tevens nog veel onzekerheid met zich meedragen. Het overslaan van een evenement geeft ons allemaal wat meer rust en ademruimte, zodat we straks in oktober kunnen knallen!

Wat betekend dit voor het evenement?
In de praktijk betekend dit dat alles wat voor Quon 31 gepland stond, een halfjaar naar achteren wordt verschoven. Afspraken die gemaakt zijn met spelers en personage- en plotontwikkelingen waarover gemaild is, blijven gewoon van toepassing. Ook de downtime tussen Quon 30 en Quon 31 blijft hetzelfde. Onze mailbox blijft gewoon open; de nog openstaande en binnenkomende mails zullen worden behandeld!

Tickets
Heb je tickets voor Quon van 8 t/m 10 mei? Vul dan dit formulier in. Op deze manier kan je bestede geld alsnog gebruikt worden voor een toekomstig LARP evenement bij GNS events (ook tegoed Quon 2021, mocht je al kaartjes hebben voor Quon 32 in oktober).

Puntjes van aandacht:
- Heb je meerdere tickets besteld (ook voor andere personen)? Vul dan voor iedere bestelde ticket dit formulier één keer in.
- Dit formulier is ook voor vrijwilligers die met vrijwilligerspunten of tegoed een ticket hebben besteld.
- Quon 31 tickets met datum 8 t/m 10 mei worden op toekomstige GNS evenementen niet geaccepteerd, deze moeten omgezet zijn.
- Geld terug is ook een optie. Echter met 3 afgelaste LARP evenementen zijn dit voor ons krappe tijden. We snappen wanneer dit voor jou ook het geval is, daarom is geld terug wel een optie die je kan kiezen. We kunnen het geld niet direct terug betalen. Mocht je deze optie aanvinken nemen we contact met je op over het moment van terugbetalen.
- Alle gekochte tickets staan bij ons geadministreerd dus fraude is niet mogelijk.

En nu?
Vanuit onze kant kunnen jullie de komende weken wat leesvoer verwachten over de ontwikkelingen in Erumdar! Hoewel het nu dus nog een tijd zal duren voordat we ons echt kunnen onderdompelen, houden we de spelwereld graag levend en de vele gebeurtenissen vers in het geheugen.
Tot slot
Hoewel deze beslissing voor velen van jullie niet als een verassing zal zijn gekomen, blijft het natuurlijk vervelend nieuws. We vertrouwen op jullie begrip en zijn heel dankbaar voor het enthousiasme dat op facebook, via mail en in persoon getoond is voor het evenement!
Larpen is een ontzettend sociale hobby en het is juist dat sociale aspect wat in de komende tijd andere vormen moet aannemen. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat we dit gezamenlijk goed door zullen komen en dat we elkaar in oktober weer zullen zien voor een prachtige Quon!
 
Veel liefs, namens het hele Quon-team