Games-N-Stuff LARP Events Agenda 2020
Games-N-Stuff heeft verschillende Levend Rollenspel (LARP) werelden bedacht waarin deelnemers, van kids tot volwassenen, op avontuur kunnen gaan. Al onze evenementen hebben een eigen unieke spelwereld. We zien het als onze taak om tijdens een evenement deze spelwereld zo goed mogelijk tot leven te laten komen.

We hebben een grote online community met veel ruimte voor input vanuit de deelnemers. Je vindt onze LARP community op Facebook in de groep LARP @ Games-N-Stuff. Ieder evenement heeft ook zijn eigen Facebookgroep specifiek afgestemd op die wereld, een link naar ieder van deze Facebookgroepen staan hieronder aangegeven.


Ticketshop
https://www.gamesnstuff.com/tickets.html/larp-events.html

Een overzicht van de LARP events in 2020:

Dwaler banner_2020_tekst_web
LARP Event De Dwaler
Aantal deelnemers: +/- 250
Leeftijd: 14+

De Dwaler speelt zich af in Europa begin 13de eeuw. Het is de tijd van boeren en adel. Het is de tijd van de geestelijkheid en van kruistochten. Het is de middeleeuwen die wij kennen van films en vele boeken, maar wel met een kleine twist... De mythen, legenden en volksverhalen waar men toen in geloofde zijn werkelijkheid. De wezens uit deze verhalen zijn verscholen om zich te beschermen tegen de mens en de kerk, of is het toch anders om? Door heel Europa bevinden zich zogeheten Dwaalplaatsen. Deze mythische plekken zijn alleen te vinden als je weet waar ze liggen... Of als je verdwaalt... Het evenement zelf speelt zich in een van deze Dwaalplaatsen af, een ontmoetingsplek voor het mythische en de middeleeuwse mens.

facebookFacebook groep:
LARP event De Dwaler @ Games-N-StuffDe Dwaler in 2020:
De Dwaler 28 ------------ 3 t/m 5 april (Afgelast i.v.m Corona crisis)
De Dwaler 29 ------------ 11 t/m 13 september (Afgelast i.v.m Corona crisis)


banner Quon_tekst_web

LARP Event Quon
Aantal deelnemers: +/- 275

Leeftijd: 14+

Vele bloedige oorlogen hebben het Keizerrijk Quon en de omliggende landen de laatste decennia geteisterd, sommige op basis van religie en idealen, andere op basis van politieke intrige en lust naar macht. Maar er lijkt een ommegang plaats te vinden in dit geweld. Nee, de landen van Erumdar zijn zeker niet gestaakt met strijden, maar in dit nieuwe tijdperk hebben de landen ook andere manieren gevonden om conflict in binnen- en buitenland op te lossen...

Op allerlei vlakken vinden ontwikkelingen, zelfs revoluties plaats! Beleef het zelf in het levendige dorp Boshoek, een plek waar allerlei culturen uit heel Erumdar samen komen en altijd veel te beleven is. Ervaar de levendige culturen, de politieke intrige, de invloeden van magie en de goden, en speel jouw rol in de ontwikkelingen die in Erumdar gaande zijn!

facebookFacebook groep:
LARP event Quon @ Games-N-StuffQuon in 2020:
Quon 31 ---------- 8 t/m 10 mei (Afgelast i.v.m Corona crisis)
Quon 32 ---------- 9 t/m 11 oktober 
(Afgelast i.v.m Corona crisis)banner TerraX tekst

LARP Event Terra X
Aantal deelnemers: +/- 100
Leeftijd: 16+

Larp event Terra X speelt zich af in de Vervallen Wereld. Deze wereld is hard, meedogenloos en getekend door de afschuwelijke gebeurtenis die men nu Teoc noemt. Hoe de wereld er voor Teoc uitzag weet ook niemand, maar nu is er niet veel van over. Het land is desolaat. Grondstoffen zijn op. De aarde is uitgeput. Er groeit nog maar weinig en voedseltekort is aan de orde van de dag. Terra X is een evenement met een unieke spelwereld met voor de meeste deelnemers maar een doel: overleven in de Vervallen Wereld en misschien, uiteindelijk, de ellende ontstijgen.

facebookFacebook Groep:
LARP event Terra X @ Games-N-StuffTerra X in 2020: 26 t/m 28 juni (Afgelast i.v.m Corona crisis)
NIEUWE DATUM: 13 t/m 15 november 2020

banner kidslarp2020_web

Wisselwoud (KidsLARP)
Aantal deelnemers: +/- 120 (kids + figuranten)

Leeftijd: 6+, gemiddelde leeftijd 9/ 12 jaar

Kom naar Wisselwoud! 
We zijn hierbij een samenwerking aangegaan met verhalen- en kinder boekenschrijver Thijs Goverde die de hele wereld van Wisselwoud heeft bedacht en hier ook een kinderboeken reeks op heeft gebaseerd. Op deze manier kan de avontuurlijke wereld van Wisselwoud ook thuis beleefd worden. Wisselwoud is een geheimzinnige plek in de bossen van middeleeuws Nederland... waar de meest bijzondere, getalenteerde, dappere kinderen ter wereld als door een wonderlijk toeval allemaal belanden. Want hier veranderen kinderen in helden.

Hier leren ze vechten van de beste zwaardkunstenaars, toveren van de geleerdste magiers, genezen van de kundigste heelmeesters... en dat is wel nodig ook! Want in het Wisselwoud zwerven vele wezens rond, en niet allemaal hebben ze goede bedoelingen. Er zijn hier vele raadsels op te lossen, schatten te vinden en gevaren te overwinnen. Maar ook het dagelijks leven in het middeleeuwse dorpje Wisseling stelt zijn eisen. Smeden, kruiden zoeken, voedsel bereiden... het moet allemaal gebeuren.

Ben jij zo'n kind, dat houdt van zwaardvechten, toveren, struinen door het bos, met je handen en je hoofd tegelijk bezig zijn? Zo'n kind dat niet snel iets raar vindt, houdt van een beetje spanning, en humor heeft? Dan is het Wisselwoud de plek voor jou!

facebookFacebook groep:
KidsLARP Wisselwoud @ Games-N-Stuff

KidsLARP in 2020:

Wisselwoud III - 20 september - Dit evenement gaat door! 
Wisselwoud IV - 1 novemnber - Dit evenement gaat door! 

Direct tickets kopen: https://www.gamesnstuff.com/tickets.html/larp-events.html