Regelsysteem Quon en de Dwaler
Regelsysteem
Op al onze meerdaagse evenementen zijn deBasisregels GNS LARP evenementenvan toepassing. Hierin staan de algemene regels (organisatie, veiligheid, personage maken, algemene vaardigheden, enz.) Lees deze regels goed door, ongeacht aan welk meerdaags LARP evenement je meedoet. Kennis van deze regels, bevorderd je eigen spel, maar ook het spelplezier van anderen.Per evenement is er een speciale aanvullende module om de setting het best tot zijn recht te laten komen. Hierin staat alle informatie m.b.t. Magie, Rituelen & Alchemie per setting. (De Dwaler en Quon delen dezelfde module):Module Alchemie en Magie - De Dwaler en Quon

Personageformulier
Het personageformulier is een handig overzicht voor het indelen van je ervaringspunten in vaardigheden, magie en alchmie.Het personageformulier kun je voorafgaand aan het evenement voor jezelf invullen bij je karaktercreatie. Deze hoef je voorafnietin te leveren/ te mailen of te laten controleren.Download hier hetPersonageformulier

Huisregels
Terrein: Ada's Hoeve

? Bij de incheck/ SL hut aan de rand van het DORP is altijd een spelleider aanwezig. De spelleiders zijn daar en op de rest van het terrein speciaal aanwezig voor jou. Zowel bij in spel vragen, uit spel vragen of problemen kun je bij hen terecht. Twijfel niet naar ze toe te stappen.

? EHBO is voor noodgevallen aanwezig bij de incheck/ SL hut aan de rand van het dorp.

? We werken met cateringmuntjes. Deze muntjes kan je kopen bij de incheck: grijze muntjes zijn 2,- en rode zijn 0,50 waard. Aan het eind van het evenement kan je niet gebruikte muntjes inleveren en krijg je hiervoor het geld terug.

? Bier, mede en wijn is toegestaan, maar vanaf 18 jaar en met mate. Dronkenschap wordt op onze evenementen niet gewaardeerd! Indien nodig nemen we gepaste maatregelen en bij aanhoudende klachten kan je worden verzocht het spelterrein te verlaten. Iedereen krijgt op basis van leeftijd een gekleurd bandje, bij twijfel kan er gevraagd worden naar je legitimatie.

? Sterke drank (alcoholpercentage +15%) is niet toegestaan op onze evenementen. Wij zullen hier actief op toezien. Ook drugs is niet toegestaan op en de Ada's Hoeve. Mocht je voor medicinaal gebruik wiet roken dien je dit vooraf te overleggen zodat we hier afspraken over kunnen maken. Dit kan via door te e-mailen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

? Wil je even rusten of je even losmaken van het spel dan kan dat in de Rusthoek naast de SL hut of op het uit spel kampeerterrein.

? Als je veel bagage hebt, kan je een trekkar gebruiken. Deze staan bij de trekkarren schuur, bij de receptie (zie kaartje). Zorg ervoor dat deze direct terug komen, want er zijn meer mensen op het terrein die deze nodig hebben.

? Parkeren - doen wij op de grote parkeerplaats, de parkeerplaats bij de receptie is voorbehouden voor de kampstaf en kan alleen gebruikt worden om de auto te legen en direct te verplaatsen.

? Vuur - Houtvuur mag in dichte vuurschalen en tonnen worden gemaakt op de door de Ada's Hoeve aangewezen plaatsen (stoeptegels als ondergrond). Wil je een vuurschaal buiten de daarvoor bestemde vuurplaats hebben, dan moet je deze aanvragen via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it en dan wordt hier afhankelijk van de plek en het toezicht toestemming voor gegeven, of niet. Koken op een gasstelletje is zonder toestemming wel toegestaan buiten de vuurplaatsen. In alle gevallen van vuur maken ben je verplicht een blusdeken en emmer water/ brandblusser voor handen te hebben.

? Je bent er verantwoordelijk voor om je eigen rommel op te ruimen. Mocht je een vuilniszak nodig hebben, kom deze dan halen bij de SL/ Incheck. Je kan afval kwijt bij de containers tegenover het piohok/ trekkarren. de Ada's hoeve heeft gescheiden inlevermogelijkheden voor plastic, karton en restafval.

? Gevonden voorwerpen: Alle gevonden voorwerpen worden verzameld bij de SL hut, tijdens het evenement kan je op elk gewenst moment hier zoeken naar je verloren item. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor gevonden voorwerpen en items die onbeheerd worden achtergelaten. BELANGRIJK: Gevonden voorwerpen worden NIET bewaard en zullen na een evenement weggegooid, verkocht of geschonken worden. Je dient dan ook tijdens een evenement alles weer mee te nemen. (Het Wisselwoud is hierop uitgezonderd, gevonden voorwerpen zullen max 1 jaar bewaard worden).