banner Quon_oktober_web


Quon startpagina

Ga naar Quon laatste nieuws
Ga naar Quon praktische informatie
Ga naar Quon Spelwereld
Ga naar Quon foto's

Aantal deelnemers: +/- 275

Leeftijd: 14+

Vele bloedige oorlogen hebben het Keizerrijk Quon en de omliggende landen de laatste decennia geteisterd, sommige op basis van religie en idealen, andere op basis van politieke intrige en lust naar macht. Maar er lijkt een ommegang plaats te vinden in dit geweld. Nee, de landen van Erumdar zijn zeker niet gestaakt met strijden, maar in dit nieuwe tijdperk hebben de landen ook andere manieren gevonden om conflict in binnen- en buitenland op te lossen...

Op allerlei vlakken vinden ontwikkelingen, zelfs revoluties plaats! Beleef het zelf in het levendige dorp Boshoek, een plek waar allerlei culturen uit heel Erumdar samen komen en altijd veel te beleven is. Ervaar de levendige culturen, de politieke intrige, de invloeden van magie en de goden, en speel jouw rol in de ontwikkelingen die in Erumdar gaande zijn! 

klik hier om meer te lezen over de uitgebreide spelwereld van de Quon.


facebookQuon heeft zijn eigen FacebookgroepDeze groep is voor alle deelnemers van LARP evenement Quon. Hier zullen berichten gedeeld worden vanuit de organisatie die voor deelnemers van belang zijn en natuurlijk mag iedereen vragen stellen, voor- en napret hebben en andere zaken delen gerelateerd aan Quon.

Quon in 2020:
Quon 31 ----- 8 t/m 10 mei (afgelast i.v.m Corona)

Quon 32 ----- 9 t/m 11 oktober (afgelast i.v.m Corona)

Lees het laatste nieuws wat betreft de corona crisis 2020 en Quon HIER

Stijlbord - De setting van Quon heeft een geheel eigen stijl, daarom hebben we verschillende stijlborden gemaakt met foto's van Quon en inspiratieplaatjes van internet. Wij hopen hiermee de deelnemers te inspireren, maar ook te enthousiasmeren om samen de wereld van Quon tot leven te laten komen. Je vindt de stijlborden hier.

Ticket kopen
https://www.gamesnstuff.com/tickets.html/larp-events.html

Prijzen spelers
Regulier ticket tot 6 weken voor het evenement €59,-
Daarna (in de 6 weken voor het evenement) €69,-
Laatste week voor het evenement en aan de incheckpoort €79,-

Prijzen figurant
Regulier ticket tot 6 weken voor het evenement €32,50
Daarna (in de 6 weken voor het evenement) €42,50
Laatste week voor het evenement €52,50 
Geen verkoop aan de incheckpoort

Regelsysteem
Op Quon gebruiken we het volgende regelsysteem: Quon Regelsysteem 2019. Hierin staan de algemene regels (organisatie, veiligheid, personage maken, algemene vaardigheden, enz.) Wij verwachten van alle deelnemers dat zij deze regels doorlezen en kennen. De regels vormen de basis van een eerlijk spel.


Ter ondersteuning van het regelsysteem is er ook een personage formulier; een overzichtelijke manier om voor jezelf de Ervaringspunten en Vaardigheden van jouw personage bij te houden. Wij hebben twee versies. De PDF versie, om te printen en handmatig in te vullen, vind je hier: personageformulier_quon_2019.pdfDan is er nog een Excel document die kan helpen door automatisch de nodige berekeningen voor jou te doen. Deze vind je hier: personageformulier_quon_2019.xlsx 

Begeleiding jongere kids
Quon is een 14+ evenement. Dat betekent dat 14 jarigen (en ouder) worden toegelaten, maar het is belangrijk om te weten dat wij geen speciale begeleiding hebben voor de jongere garde. Iedereen draait op dezelfde manier mee op het evenement. Uiteraard is er altijd organisatie aanwezig en als er wat is, zijn zij altijd aanspreekbaar. Maar er is geen exclusieve begeleiding voor de jongere garde. Houd hier dus rekening mee als je je zoon of dochter opgeeft. Als ouder/ verzorger kun je zelf mee als begeleider. Je kunt deelnemen aan het spel (als speler/ figurant), dat betekent dan wel dat je volgens de spelwereld In Spel gekleed gaat. Sommige ouders kiezen er ook voor om in de buurt zelf te kamperen/ overnachten om een vinger aan de pols te houden. Rond lopen op het spelterrein is dan niet mogelijk (mits je geschikt kostuum hebt). Het is aan de ouders zelf om een inschatting te maken hoeveel begeleiding je kind nodig heeft en of dit evenement dan wel geschikt is. Wil je contact met de organisatie hierover, bel dan naar 038-8889033 tijdens openingstijden.