Locatie Larp events

De Ada's Hoeve is het terrein waar alle LARP evenementen van Games-N-Stuff worden gehouden. Een routebeschrijving en een kaart vind je hieronder.


Adres Ada's Hoeve
Zwolseweg 17
7731 BC Ommen


Let wel: Als je dit adres in een navigatiesysteem invoert, zal je bij de hoofdgebouwen uitkomen van de Ada's Hoeve. Dit is de plek waar je uit mag laden bij Dwaler en Terra X, maar hier mag je niet parkeren. Parkeren mag op het grote parkeerterrein (hieronder beschreven). Dit parkeerterrein is ook aangegeven met Games-N-Stuff bordjes.

Met de auto
In de meeste gevallen zul je via de A28, N340 of N348 naar Ommen komen. Ga in het centrum van Ommen rechtsaf de brug over. (Linksaf als je vanuit de richting Hardenberg komt.) Gelijk na de brug weer rechtsaf slaan de Zwolseweg in. Na zo'n 800 meter ligt het parkeerterrein van de Ada's Hoeve aan je rechterhand. Dit staat ook aangegeven op Games-N-Stuff bordjes en er staan over het algemeen parkeerwachten. Vanuit de richting Hellendoorn of Den Ham sla je vlak voor de brug in Ommen linksaf de Zwolseweg in. Na zo'n 800 meter ligt het parkeerterrein van de Ada's Hoeve aan je rechterhand.

Parkeren 
Kaart: rechter P op de kaart is de parkeerplaats voor lang parkeren, linker P enkel laden en lossen hier is parkeren niet toegestaan

Link naar googlemaps.

routekaart_Adas_hoeve


Met de trein
Elk half uur rijden er vanuit Zwolle en Emmen treinen naar Ommen. Vanaf station Ommen loop je in ruim een kwartier naar de Ada's Hoeve. Loop de Stationsweg uit en ga vlak voor het einde linksaf Het Laar in. Wandel het hertenkamp voorbij. Je komt nu op de Zwolseweg. Ga linksaf. Na een kleine 700 meter lopen, zie je het parkeerterrein van de Ada's Hoeve. Dit staat ook aangegeven op Games-N-Stuff bordjes en er staan parkeerwachten. Ook als je lopend komt, moet je hier het terrein op.

Met de bus
Er is helaas geen bushalte waarmee je vlakbij het terrein komt. We raden aan de trein te pakken. Streekbussen stoppen wel bij station Ommen.